Ett inlägg om ingenting

Yesbox.
Va och gibba i fredags med Jonas, Jimmy och Conny och det va kul vissa stunder som vanligt. Gick uset för mig hela natten förutom vid typ 3-4 på morgonen då jag vart en aning peppad men det försvann rätt fort.
På lördagen var det tänkt att vi skulle åka till eve på partyparty men självfallet vart dte inte så. Sysslade med städning av rummet i sisådär 6 timmar istället. Hade gått mycket fortare om vi inte vart så trötta och om vissa engagerat sig liiite till. Rummet är hippt och jag är glad ändå. Passade på att pimpa lite ett av hyllplanen med att lägga in en röd lysande boll bakom min stereo.
Idag glodde vi på Ghostbusters 1 & 2, trevligt fast segt som fan.

I fredags spelades det även in en musikvideo till CK's låt Ä.G.E.R och visst, det var kul men det fanns de som sinkade ner allt p.g.a någon lame anledning så det tog i princip hela dan och imorgon ska det redigeras men det lär bara vara jag och nicole som faktiskt tar tag i och gör det. Kanske lika bra det men men, skitsamma.

Romance

Haft en rätt lugn och mysig helg med jimmy som vanligt. Mycket film och mys, och så mycket snö där ute. Sjuk mys, hoppas bara att vi kan få snö till jul så vi äntligen kan få en vit jul.

I helgen har det setts:
Ten Inch Hero - Riktigt bra film om fördomar och så vidare.
The Notebook - Snyftare men riktigt fin.

Ten Inch Hero är så värd att se, den har med allt. Fördomar, vänskap, kärlek och så vidare. Helt underbar film.

Imorgon är det skola igen men har utvecklingssamtal klockan tre men slutar egenligen kvart i tolv så det suger men hinner iallafall åka hem och lämna datorn och hämta upp pappa så kan han få sällskap. På tal om pappa så kan jag börja övningsköra nästan när som helst och det känns helt sjukt nice faktiskt.
Nu är det inte långt kvar till jul men längtar nog mer till den 5/6 december då jag och jimmy ska ut och käka och sen dra och se Twilight på bio. Har läst snart alla böckerna i den serien och det går inte att göra annat än att älska dom. Så jag längtar verkligen. Är så sjukt sugen på att se den filmen.

Men eeh, ska leka allanballan nu. Pussva.

Torsdag 20/11

Idag fyllde alex år så vi har grattat honom och vräkt i oss pannkakor i matsalen.
Dagens utflykt gick till Hammarbybacken vid Hammarby sjöstad. Jag sa att jag ville upp på hög höjd och då föreslog min andra hälft att vi skulle ta oss dit så då gjorde vi det. Självklart för att kolla efter andra möjlilgheter tog vi första bästa backe upp och den va sjukt jobbig, den var svart. Det blåste som fan när man väl kom upp och benen vart till pigeliner, alltså iskalla, medan man svettades som en jag vet inte vad på överkroppen p.g.a. att man hade vinterjackan på sig och såg ut som ett fetto. Dags att hitta ett mellanting mellan vårjackan och vinterjackan. Hmm .. Men iallafall, vi fick en hel del bilder och hade en hel del roligt. Och sen trodde jag att jag skulle få träffa jimmy men nope, han orkade inte men skyllde på att vi inte skulle hinna göra något för att det var ont om tid. Och sen hade han lovat mig att han skulle åka med och köpa en klänning idag men smart som jag faktiskt var så köpte jag den igår utan att säga något till honom för jag tänkte överraska honom men han glömde, och han dissa. Men klänningen är inhandlad, det är dag kvar tills det är helg. Jag är sjuk men mår hyfsat bra ändå.

       

Förstår inte vad som pågår. Antingen är det jag som står stilla och inte hänger med i svängarna eller så har personer och saker förändrats. Saker som var självklara förut är bara som stora frågetecken och tvivel nu. Människor kommer och går.
Förlåt räcker inte för mig längre, jag har hört det för många gånger nu.

Jag känner att jag inte orkar så mycket mer.
Jag känner att jag börjar bli oerhört stressad för ingenting.
Jag känner att jag behöver vila, sova bort flera flera timmar. Bara jag och min säng. Ingen annan, ingen som stör.
Jag känner att jag borde skita i allt och alla ett tag och bara finnas.
Jag känner ingenting. Det är helt tomt. Vem försöker jag lura?

Sega bilar

Skolan idag = riktigt seg.
Hela förmiddagen har vi suttit och gjort en powerpoint till en presentation av förslag till namn och loggotyp till reklambyrån som vi ska skapa i skolan. Det suger totalt. Nu har vi iallafall gjort vår presentation men hur det blir dte får vi vänta och se. Vi har ingenting att göra så alla sitter bara och gör det dom känner för. Har även fått byta ut mitt tangentbord, äntligen, men det känns fel med knapparna för mina var lagom nedslitna och blanka. Nu är dom matta och jobbiga men rätt sköna att trycka på måste jag säga.

Det känns som att någon står och trycker på mitt huvud, har sån fruktansvärd huvudvärk och snoret bara rinner och rinner. Det känns som att min förkylning tar ett steg längre och att jag blir allt sjukare för varje sekund som går.
Men en positiv sak är iallafall att jag nu kan höra på båda mina öron vilket jag inte kunde när jag vakna imorse.

Jag saknar min Jimmy så otroligt mycket. Nu längtar jag verkligen efter att lektionen ska ta slut så jag kan åka hem och hälla i mig massor massor av te. Mums ^^

Btw, det finns en kotte som kan ta sig bigtime ^^
Uwäääh, hejdå.

Helgen

Då var helgen slut ännu än gång, tråkigt men kan inte riktigt klaga på den.
Har myst med min älskling ungefär hela helgen, sett på idol, film och bara legat i sängen och dragit oss.
Idag, söndag, träffade jag Oliver, Nicole, Rickard och Lollo och åkte till Fotomässan i Älvsjö. Fick min kamera rengjord och en av mina bilder utskriven, helt underbart. Bilden vart inte sådära jättestor som den hade kunnat bli men det blev riktigt snyggt ändå. Nu måste jag bara fixa en vanlig glasram till den och fixa fram lite fler bilder och sen är det bara att fixa till rummet ännu mera :)
Ser fram emot det.
Det var väl bara det jag hade på hjärtat atm.
















PussPuss ^^

Trasdocka

Hallojdär,

Igår vare riktigt najs .. Va hos eve med Nicole, KulaN^, Sebbe, Anton, Lella och Linda :) Vi kollade på film och hällde i oss lite kir och sen slagga jag hos bby :) Det va fett värt men iallafall ..
Känner mig rätt älskad just nu så tänkte copy&paste'a lite gulliga saker folk har skrivit om mig på bilddagboken ^^

Evelina;

den bästa anna i världen.

känner jävligt starkr för dig. du är en sån där person som, varje gång man träffar den, blir man lycklig i hela kroppen.
du är dig själv i vått och torrt, och du är jävligt stark.
du skulle kunna göra vad som hellst, få vem som hellst.
bara för att du är Anna

du har en tendens att lyfta upp andra, och deras bra sidor.
jävligt bra egenskap som man koán komma miljontals mil med.

nej,jag gillar dig mer och mer för varje gång vi träffas.
kan snacka med dig när jag behöver, för du är jordnära och pålitlig.

älskar att vara med dig.

lavjo

gillar anna mer och mer för varje dag ;)



Nicole;

Anna Kilegran

Världens bästa Anna <3

Det är nästan svårt att skriva en fin text om dig, för jag är för flummig och oseriös för sånt, men jag kan försöka ^^

Du är ett bevis på att fördomar suger. Haha :D

Vi har "bara" känt varandra i typ 2 år nu, men det känns fan längre.

Dels för att de åren har gått så jävla fort, dels för att vi är lika bäst!

Bästa ägodelen man kan ha <3



Jossan;

Anna Kilegran
Gummsan min , du är för go och grann att jag vet inte vart jag ska börja ens. Men jag kan alltid försöka! Vi gick nästan ett helt år utan att veta om varandra. Hur i allsin dar lyckades vi med det. Gud jag känner mig självupptagen som inte märkt en sån underbar tjej som dig i korridoren en början till en sann vän mitt framför näsan på mig.
Som tur var "i has un laura" som kunde fint presentera oss för varandra, och sen dess har vi haft våra stunder :)! Om du frågar mig så är morgonkramarna min favorit :)! Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur du kan vara "imponerad av mig" det är jag som borde va det va dig gumman.
När jag är med dig finns inga fördommar. Du ger moral ett nytt namn.

<3


det där glädjer ska ni veta, tack <3

Snälla

Snälla sluta bråka så jävligt med mig. Det är så fruktansvärt jobbigt att ta. Jag fattar inte hur du alltid kan hitta något att börja bråka om .. Jag orkar fan inte, jag orkar inte att du ska ge mig skulden så fort något går snett., jag orkar inte ta alla klagomål och krav. Varför kan du inte bara acceptera situationen? Varför kan du inte bara förstå och ta det istället för att börja bråka med mig. Fattar du inte hur jobbigt det är? Det borde du göra, om du nu inte tycker att det är kul att bråka med mig, vad vet jag? Allt jag vet är bara att det gör så jävla ont varje gång, precis varje gång.

Om du vill ha kvar oss måste du skärpa dig, och vi måste börja sammarbeta och se till att det inte blir bråk hela tiden. För det här går bara utför just nu. Men hur och varför? :(

Snälla, SLUTA ..

Måste sluta äta, måste gå ner i vikt.
Måste äta mindre, måste äta nyttigare.
Måste lyssna, måste göra.
Måste, måste, måste.
Bara massa jävla måste.
Varför kan jag inte få göra som jag själv vill?
Varför kan jag inte få må bra jag med?
Varför kan jag inte få allt att funka?
Varför kan jag inte få stopp på ätandet?
Snälla, säg mig varför.
Snälla, innan det är försent.
Snälla ..

Orden börjar tappa sin mening, tårarna trillar tätt ner efter varandra från ögonen.
Kroppen blir svagare, rösten skär sig.
Tankebanan störs av ett evigt harklande, snoret bara rinner.
Tystnad, sårbarhet.
Skratt, glädje existerar inte för stunden.
Ögonen svider, magen kurrar.
Tankarna "Jag orkar inte mer" tar över.
Varför ska det vara så för?
Jag vet inte .. det bara är så.

Okeeii

Okej, de tre senaste dagarna har varit rätt märkliga må jag säga :/
I tisdags fick jag "ryck" och skällde ut benji i klassen för att han är så jefla idiotisk men han bara skratta åt mig men jag fick iallafall ur mig mina tankar och åsikter och kanske vad flera i klassen ville ha sagt men inye riktigt våga. Va skönt att få det gjort ^^. Så det kändes ju riktigt bra men jag sover sugit.
Dagen igår började hyfsat bra men jag va trött som fan och sen började jimmy bråka massa med mig när han fick veta helgens planer. Det sög totalt för det va inte alls ngt litet bråk och snubben tror seriöst att jag ska vara otrogen och litar inte på mig till 100%, jag kan förstå det till en viss del men det är jobbigt som fan att veta om och såklart sårar det. Så dagen gick från hyfsat bra till dålig och idag då, vad kan möjligen ha hänt idag?
Jo idag opererades pappa, inget allvarligt och han mår bra, jimmy va tvungen att åka in till akuten för att han har fått ngt virus i luftvägarna så han hade problem med att andas och hade jätteont, så hur sur jag än är på honom så kunde jag inte sluta oroa mig. Jag visste ju inte hur det skulle gå dära :/
Min svågers bror ligger också inne på sjukan, han har fått blodproppar i hjärnan. Lite ironiskt må jag säga men ändå.

Rolig dag i skolan för övrigt, jimmy är hemma och han mår bättre (tror jag) och jag har kollat på EMA. Imorgon ska jag nog inte till skolan fast jag kom precis på att jag har en laddare att hämta och ett tangentbort att bya, så hmm, vet inte hur jag ska göra imorgon men det känns rätt meningslöst att åka till skolan.

Nu ska det sovas, måste sova så mkt jag kan och hoppas att min förkylning kan gå över snart.
Godnatt o sov gott.. // SovarN^

Lovet försvann :o

Kom hem från Tyskland i tisdags och sen dess har jag varit med Jimmy i princip heeeela tiden. Har varit sjukt mysigt men lite slött kanske :/

Igår vare ju Alla helgonadag så jag åkte med familjen till Jakans kyrkogård och tände ljus för morfar och passade på att fota lite för ett skolarbete. Vissa bilder blev helt fail men det var iallafall vackert som satan dära. Sedan åkte vi hem, började laga mat, tog med oss jimmy som legat hemma med datorn och drog till Sumpans kyrkogård och tände ljus för farmor, farfar, syster och några till. Passade även på att fota lite där. Fick till iallafall en asgrym bild enligt mig själv och hoppas att den kan uppskattas av min lärare i fotografisk bild :) Sen gick vi hem, åt sjukt god köttgryta som pappa lagade i ordning, hade "fågelsport" med Jimmy, Mamma, Pappa och Alex, det gick ju sådära .. 5½ rätt av 30 frågor :$
Efter det kom jonas och vi kolla på Beck - Spår i mörker. Intressant film fan. Har inte sett filmjäveln förut.

Innan det va dags att sova hade jag myspys med jimmy och heeeela dagen idag (a) Sen åkte han hem och nu sitter jag här och ska dra och hälla i mig lite hostmedicin snart så jag kan få sova :) Imorgon äre skola, och vi har flyttat ner till plan 5 ;/ Ingen ville det men vi är illa tvugna. Efter skolan ska jag leka med Nicole och Eve är tanken :D<3

Kan också påpeka att vissa är såna jefla idioter så det är inte sant. TA ER :D

















Jajemensan fattas bara.

Resan hem i tisdags gick riktigt bra, men den kändes som evigheter för jag ville bara hem till min älskade säng, familj och jimmy.

Sover som en jävla gris på nätterna p.g.a min äckliga förkylning, och en oroligt sovande pojk brevid. Men sånt är livet, right?
Är galet partysugen men ingen langar fest och så har mina pengar försvunnit, eller ja .. Minst 100 spänn är poff borta och vi fattar ingenting :/ Va iallafall och köpte massa nya fräscha underkläder igår med älsk och sen slagga vi hos honom. Vi hade väldigt roligt åt hans syster som kalla honom kvinna och hans morsa har för mkt fritid atm :o hon städa hela hans rum igår och så han hon framkallat massor av bilder och en av dom sitter på väggen .. en ruskigt hemst bild på oss två :/ Men gulligt gjort iallafall :) Jag har tydligen missat en hel del de dagar jag har varit borta men ingen berättar ngt för mig. :o

Va i stan ett tag med Mills och Jimmy idag och jag hitta en helt underbar BH men har fan inga pengar kvar så jag kan köpa den :( Va trevligt att få träffa Mills igen, det va ett tag sen i och med att hon har varit sjuk ett tag nu men hon blir bara bättre och bättre nu och det glädjer mig. Vart medbjuden på fiesta av äslakde collie igår en bangade konstigt nog, vilket jag känner idag at jag gjorde rätt i men nu är partysuget ännu större. Får hålla mig till saft och bullar med älsk :)<3 Aja. tror fan att det är dags att göra sig redo för natten nu och imorgon äre dags för fotografering :D Ska bli skojsigt och jag hoppas bara att jag kan få till några snygga bilder. Hihi,

Sov sött, Vakna blött :)<3












RSS 2.0