---->>

Igar .. Lördags alltsa, akte vi in till Hamburg och shoppade, det var mkt mkt trevligt och sedasn gjorde vi oss klara för en hemmakväll men sa vart det ju inte alls :o Neles bästavän Laura ringde och fragade om vi ville dra med ut och sa vart det självklart. Vi blev hämtade av henne och hennes pojkvän (fabi), akte hem till Fabi, drack lite vodka och cola, sen kom Pinky och sa drack vi lite mer. Sedan akte vi och hämta mitt pass och hennes ID för det hade vi glömt och sedan bar det av till ngn klubb som heter Lokhause, där hade vi massa kul tills det blev lite trubbel mellan Laura och Fabi, men men. Somna i bilen paväg hem, mohahha. Aja ..



Idag ösregnar det och det är värsta chilldagen :)

Thüss











..

Dessa sömnproblem gar mig pa nerverna och det blir inte direkt bättre av att jag är förkyld. Sov hyfsat bra inatt men han tydligen snackat en hel del :o Aja, gick upp och duschade imorse och det va sa otroligt skönt och sen vare frukost, det smaka bra :) Sedan akte vi till neles mammas frisör för att dom skulle klippa sig sa da satt man där ett tag och sen sa akte vi till hennes mormor och morfar och satt där tills det var dags för neles sanglektion .. Seg och trakig dag men men .. Imorgon ska det shoppas i hamburg :D Men jag saknar min jimmy och mina vänner, men mest min jimmy. Älskar honom mest :) Puss o kram <3

.. Tyskland

Yes, nu sitter jag i tyskland .. Igen :P Resan gick bra men den va boring som satan. Kommer hem pa tisdag igen ^^ Bara sa ni vet liksom :D

Thüss

Okej?

Yes, ännu en dag i skolan avklarad och yttligare en dag närmare lovet.

Va på handledningskurs med pappa idag inför övningskörningen. 3 timmar stod jäveln och snacka och upprepa saker och ting, gång på gång men som tur va så fick man gratis kaffe ^^

Ikväll har jag packat lite inför resan och ångesten blir bara större och större .. tyvärr. Känns jobbigt att behöva åka ifrån jimmy och co, och det blir inte bättre av att jag håller på att bli sjuk, sådär megaäckligtjobbigt förkyld. Blääääh på det men men, resa ska jag och det är ju bara 5 dagar :o kan ju inte vara så farligt, eller? aja, hoppas inte det iallafall.
Imorgon ska jag förhoppningsvis plugga lite med min ägodel, men om jag känner oss rätt lär det inte bli så mycket gjort :/
Såg också att jimmys morsa har addat mig på facebook så jag passade på att kolla om hon hade några bilder på jimmy uppe och det hade hon :o hitta en bild där han har kort hår och förlåt, men jag kunde inte sluta skratta. Såg verkligen inte ut som han! Haha :D Aja, ska fortsätta packa nu och hoppas att jimmy ringer snart, och att nicole kommer till skolan imorgon. Wiihoo.

Men pussva :*

Helgen<3

Då har ännu en helg gått men denna helg va ju mer eller mindre underbar :)

Fredag: Mötte upp Jimmy inne i stan, efter skolan, och sen så åkte vi hem till mig och var där hela kvällen, kollade massa på tv och myste som bara den.

Lördag: Vi klev upp rätt tidigt, åt frukost, klädde på oss och åkte med mamma, Jesse och Samuel till Husby och badade i deras lilla äventyrsbad .. Jimmy blev som en liten pojke och sprang runt och hade riktigt kul vilket var roligt att se trots att man kände sig dissad. Men så hängde vi där i typ sådär 2-3 timmar och sen hitta vi ett kebabhak där vi tog och fetta i oss massa onyttig mat, men gott som fan var det. Senare åkte vi hem och lämna alla grejor och jag, Jimmy, Jesse och pappa åkte vidare till Råsunda och gick på AIK-IFK Norrköping .. Är van att gå på norra men för första gången på 2 år satte jag mig frivilligt med pappa på södra. Längesen jag var med honom på fotboll men kul var det. Jesses storebror kom även dit och jag är 100 på att jag har gått i skolan med honom när jag var yngre. Men aja, matchen slutade med 2-0 till AIK. Sen åkte vi hem, åt god mat och jag och jimmy fortsatte att mysa och kolla på tv.

Söndag: Vakna hyfsat lagom och sen fick vi pannkakor till lunch men för oss vart det brunch, men det va gott och sen har vi suttit en del vid datorerna våra och jag har faktiskt städat mitt rum :o och sen har jag och jimmy myst ännu mer. Och nu har han åkt hem :( Men förhoppningsvis får jag träffa honom imorgon igen :D



Ehe, Tyskland snart .. Vill inte men ändå vill jag så sjuuukt mkt :D Pussva :*















Okeej ..

Nu är det bara en vecka kvar till Tyskland men det känns rätt läskigt just nu. Känns som att något verkligen kommer gå snett och att jimmy inte litar på mig sådära megamkt oroar mig också. Aja, är väldigt lättirriterad och känslig just nu, och jag vet delvis varför men andra delen håller jag fortfarande på och klurar på.

Skolan idag va la rätt lugn, regnade som fan på väg dit men men. Har ju fått vara med min ägodel idag så jag är glad, till en viss del. Jag är trött verkligen hela tiden, verkar som att jag inte får mig ordenligt med sömn trots att jag lägger mig tidigt, tidigare är förr iallafall och då gick jag även upp halv sju på morgonen. Stressad som fan är jag också, kan ha och göra med oron inför resan och för vissa andra grejer, som att jag t.ex. kommer flippa ur bara sådär. Måste verkligen lära mig att kontrollera min ilska när det blir för mycket och lära mig att tömma lite då och då istället för att ta på mig så mkt så jag blir riktigt förbannad istället, men det är en progress som tar ett tag, det fixas inte bara över natten.

Nu är det skärpning som gäller och taggning inför helgen med älsk. Hoppas vi kan få det riktigt mys och att vi kan lösa en del av de småproblem vi har bara för att. Saknar honom massor nu. Men nu är det dags för tv och sen sova faktiskt.

BajBaj baka en Paj. Älskar dig Jimmy Stenderup<3

Yesbox,

Seg dag fan, började med Matte B och läraren hängde över mig som en hök och sa åt mig att jobba hela tiden medan de brevid mig inte gjorde någonting alls, men men. Den läraren har något emot mig verkligen :P Hon har vid ett tidigare tillfälle flippat på mig hihi (:

Sen drog jag, emil och jack till donken på lunchen och sen passa vi på att spela innan ergonomin börja vilket va värsta slackerlektionen. Vi ska typ intevjua 3 stycken från olika arbetsplatser om deras arbetsmiljöer och blablabla.
Men jag har saknat Collie typ hela tiden och så vill jag tacka henne massor för att hon tog sig tid och pimpa min blogg lite ^^ Tack duh och KRYA PÅ DIG förihelvete.

Snart ska jag åka med bästavän och kolla om vi kan hitta min gamla lärare och hälsa på henne, det ska bli trevlans bananer. Men nu ska jag chilla galet tills det är dags att åka igen.

8 dagar kvar till Tyskland :), längtar.

Pussva / chillarN^

CP-dag.

Va helt pisstrött näs jag vaknade imorse, kändes verkligen som att jag inte sovit någonting alls under natten men jag tog mig iallafall upp ur sängen och som alla andra dagar fick jag bråttom ner till tunnelbanan och det resultera i att jag tappade mitt busskort *sadface*. Men Mia va iallafall sådär übersnäll och lånade ut en remsa till mig så jag kunde åka hem men jag åkte till älsk och hälsade på honom en stund, somnade i hans soffa men det va mys ändå :)

Har pratat med pappa och dom ska köpa ett nytt kort åt mig, Yeeey :D men fortfarande ångest över att jag tappa dte. Jag brukar vara bra på att hålla koll på det. Hade det föresten bajskul med på engelskan ^^

9 dagar kvar till Tyskland :)<3

/aNNa

jäs

Okej .. Fredagen vart inte riktigt som det var tänkt, bilderna vart typ fail bigtime, det tog fetalång tid att komma hem, det va kallt, men jag slagga hos Jimmy istället så det kan jag inte klaga på även om jag va taggad inför att slagga hos Nicole. Men men .. Maourits lyckades tigga till sig 20 kr så vi kunde köpa godis i en Selectamaskin, skickligt gjort med tanken på hur det gick till :)
Jonas vart full och ringde mig, det var rätt roligt faktiskt.

På lördagen åkte jag och Jimmy till Solna och kolla på syrrans match vilket inte gick så bra, hon skadade foten, igen .. så jag fick hjälpa henne till bilen men vad gör man inte för sina systarar ^^ och sen åkte vi och handlade och kolla fotboll hemma på kvällen.

Idag vare filmkväll bigtime med Jimmy och Jonas, extra mysigt. Vi såg Saw IV, School of Rock och Never back down. Underbara filmer verkligen :) Men jao, det va helgen det.. Pussva.

ChillarN^

Finally Fredag ..

Yes, efter mkt om och men fick Nicole mig att skaffa en helt vanlig blogg bortsett från den så kallade "klagomuren". Men iallafall ..

Idag har det varit skola som vanligt men en väldigt chill dag. Pga problem med internet på morgonen på multimedian fick vi se en film, The Timemachine, och den va la helt okej.
Och sen vare dags för lunch, alltid lika trevligt. Och efter det vart det ännu mera film men denna gång såg vi Vikarien på estetiska verksamheten.

Lite smått kul men gillar inte filmen dock. Något av det bästa måste ha varit Jacks kommentar under filmen "Men anna, där är ju du!" Jo jag är med där ..
Men iallafall .. Snart ska det dejtas duschen och sen äre bara att chilla för att senare dra till Nicole och dra ut och nattfota med henne. Helt underbar slackerdag ^^

Idag bokas det också biljetter till Tyskland, asnajs och tack till mamma och pappa som betalar det. *Hihi* Nej, nu ska jag spela lite cs tror jag :)

Tjao, SlackerN^

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0